Stoppen met roken!

Stop met roken met lasertherapie

Deze speciaal ontwikkelde methode verzadigt de nicotinereceptoren in je lichaam voor lange tijd door endorfines aan te maken. Je lichaam heeft dan geen behoefte aan nicotine meer. Ook wordt tijdens de lasertherapie behandeling de stofwisseling gestimuleerd waardoor je nauwelijks aankomt na het stoppen met roken. Voorafgaand aan de behandeling wordt in een gesprek ingegaan op jouw specifieke rookgewoonten, je verslaving en motivatie om te stoppen. Daarna begint de lasertherapie. Deze is volledig pijnloos en heeft geen bijwerkingen.

Video animatie over de softlaser behandeling

Je wilt stoppen met roken
Je loopt al langer rond met de gedachte om te gaan stoppen met roken? Dan is dit misschien wel het moment om de knoop door te hakken en definitief afscheid te nemen van de tabak. Uit onderzoek blijkt dat de kans van slagen met lasertherapie veel groter is dan stoppen met andere hulpmiddelen.

Wel is het belangrijk dat je echt wilt en er echt klaar voor bent. Je bent anders niet in staat om de gewoonte momenten te doorbreken met iets anders. Bijvoorbeeld 's ochtens opstaan met een kop koffie en een sigaret is een gewoonte. Je moet van te voren bedenken wat je dan elke ochtend gaat doen. Het doorbreken van gewoontes daarin kunnen we je alleen adviseren, maar dit stuk moet je echt zelf doen.

Wat levert het je op?
Nauwelijks ontwenningsverschijnselen, sterk verminderde behoefte aan nicotine en je gewicht kun je goed onder controle houden. Door te stoppen met roken zul je je fitter voelen en gezonder worden. Iedereen kent de gevaren van roken, wij richten ons op de voordelen van niet-roken. Deze voordelen zijn onder andere: een verbeterde conditie, minder vaak ziek zijn, een gezonder uiterlijk, een flinke kostenbesparing en een frissere adem. 

Stoppen met roken begeleiding
Prostop is een landelijke organisatie met ruime ervaring. Hierdoor is het mogelijk om je de beste stoppen met roken adviezen en stoppen met roken tips te kunnen geven. Alle deelnemers ontvangen gratis de smscoach met ondersteunende stoppen met roken tips. Geef je GSM nummer door bij het aanmelden en je ontvangt gratis de dagelijkse adviezen die je helpen om te stoppen. Direct na de laserbehandeling krijg je ook een boekje mee met stoppen-met-rokentips en adviezen voor moeilijke momenten.Als je aanvullend verzekerd bent, wordt de lasertherapie behandeling mogelijk gedeeltelijk vergoed. Lasertherapie valt onder je aanvullende verzekering voor 'alternatieve geneeswijzen of zorg'. Mocht je niet aanvullend verzekerd zijn voor alternatieve therapie, bedenk dan dat de kosten voor de behandeling in minder dan 6 weken zijn terugverdiend als je niet meer rookt.

Niet roken wordt heel simpel! Meld je dus aan en gooi die sigaret voorgoed uit jouw leven!!
   Afspraak maken