Ervaringen

WIELWERKMet verschillende klachten kwam ik via een kennis bij Gabby terecht.
 Door zijn open en energieke uitstraling voelde ik mij snel op mijn gemak.
 Zijn manier van vragen stellen heeft mij o.a geleerd op een andere manier te kijken naar mijzelf, maar ook naar derden en de wereld.
Ik voelde ik me altijd een 'ander' mens wanneer ik bij Gabby vandaan kwam.
 Mijn gehele uitstraling was zelfs anders!
 Ik realiseerde mij al snel dat die ´ander´ mijn pure ´Ik´ was.
 Ik heb geleerd meer in balans te zijn, heb handvatten aangeboden gekregen om dit te blijven.
 Ik heb mijn innerlijke kracht gezien en gevoeld, nu is het een kwestie van blijven luisteren, voelen en actief goed voor mezelf zorgen. 
De manier waarop Gabby met je werkt is prettig, direct en vernieuwend. 
Ik ben echt een mooie en bijzondere ervaring rijker. Ik ben gegroeid.
- Iris -


BIORESONANTIE Al een lange tijd voelde ik mij niet fit. Door de huisarts werd cmv ( broertje of zusje van de ziekte van pfeiffer ) geconstateerd. Langzaam knapte ik weer op maar bleef wel klachten houden. Veel last van hoofdpijn en buikpijn. Op een gegeven moment was ik het zat en de huisarts kon mij alleen pijnstillers voor schrijven. Omdat mijn man al eens eerder bij een bioresonantie therapeut was geweest ( en goed opgeknapt ) dacht ik , ik ga ook ! Op internet gezocht naar een adres in de buurt. En dat was Gaby. Door de bioresonantie therapie kwam ik erachter dat ik niet tegen tarwe kan. Dus meteen gestopt met tarwe eten. Kreeg ook allemaal tips mee!! Ik knapte snel op mede door de behandelingen. Wat heerlijk dat ik al maanden geen hoofdpijn en buikpijn meer heb! En mij ook steeds fitter ga voelen! Ik ben erg blij dat bioresonantie bestaat want anders was ik er nooit achter gekomen dat ik niet tegen tarwe kan. En m,n energie was niet of pas later op gang gekomen. Bedankt Gaby dat ik mij weer gezond voel en Crescentia voor de tarwevrije tips !
- Ingrid -
GEWICHT IN BALANS

In het afgelopen 1/2 jaar ben ik ongeveer 7 kg aangekomen. Ik heb van alles geprobeerd om af te vallen maar helaas zonder resultaat. Gelukkig herinnerde ik me ineens, dat ik jaren geleden, alleen met de Bio-HCG kuur in 3 weken tijd zo goed was afgevallen.

Ik ben toen gaan zoeken of het nog bestond en kwam toen bij Gaby terecht. Ik was superblij te horen dat ik de volgende dag al kon beginnen. Eerst was ik bang dat het misschien niet meer zou werken (ben inmiddels 48 jaar) maar het heeft prima gewerkt en ben maar liefst 5 kg kwijtgeraakt zonder enige moeite. Het dieet is zo goed vol te houden, je hebt absoluut geen honger gevoel en je kunt heerlijke salades maken. Tevens kun je goed variëren met je groente en vlees.

Vorige week is mijn man, aangestoken door mijn enthousiasme en goede resultaat, ook begonnen en is zelfs in 1 week bijna 5 kg kwijt geraakt. Zelf doe ik samen met hem nog 3 weken extra mee.
En ja, ik val nog steeds af :-)

Ik ben uiteindelijk zo blij dat er toch een kuur/dieet bestaat waarbij zo snel resultaat behaald kan worden.
En het mooie is dat je ook zelf weer ontdekt hoe leuk en lekkere gerechten je op tafel kan zetten zonder aan te komen. 
- Carin -

 STOPPEN MET ROKEN

Bijna 5 maanden geleden heb ik een laserbehandeling bij ProStop Huizen / Gaby Hoogendoorn ondergaan. En nog steeds rookvrij! Bij vorige pogingen (Champix pillen, zelf stoppen, etc) had ik zoveel bijwerkingen had dat ik weer begon met roken. Maar deze behandeling was anders, dat merkte ik meteen. Enerzijds het laseren dat de juiste punten aanpakt, maar ook het gesprek en de tips van Gaby en de rustige omgeving tijdens de behandeling. Die combinatie werkt geweldig. Nooit geweten dat de stemmingswisselingen van het stoppen met roken lag aan het niet genoeg water drinken! Deze dus ook niet gehad!

Waar ik de vorige pogingen verschrikkelijk slecht sliep had ik hier geen last, waar ik voorheen dezelfde avond na het "stoppen" weer sigaretten wilde kopen omdat ik het niet meer hield en daar nu geen behoefte meer aan had, en nu beheerste de sigaretten niet meer constant mijn gedachte. Ik dacht niet meer aan roken of sigaretten. En als ik een moment had dat ik dacht, nu was die sigaret lekker, dan kon ik mijn schouders ophalen en denken, maar ik ga er toch niet meer aan beginnen, ik rook niet meer. Gaby geeft je ook handvaten mee om de gedachtes in je hoofd op orde te krijgen en niet in de valkuilen te trappen die kunnen komen. Je stapt de deur uit volledig overtuigd dat je niet meer begint. En nu 5 maanden later voel ik me nog steeds heerlijk, vol energie, van die verslaving af, en de volste overtuiging dat ik er nooit meer aan begin. Wie had dat gedacht na bijna 20 jaar (stevig) roken! Roken heeft geen voordelen, stoppen met roken heel erg veel. Het is de knop omzetten en een afspraak maken. Daarna voel je je zo goed!

Veel groeten van een enthousiaste ex-roker.
JB, vrouw 34 jaar, midden Nederland.