Gewicht in Balans

A-B-C principe -> Afvallen / Aankomen - Bewegen - Conditioneren, blijvend resultaat.Waarom spreken we van gewicht in balans en niet van afvallen of van aankomen (ja, dat kan ook!)?
 Iedereen heeft namelijk een persoonlijk ideaal gewicht. Het gewicht dat bij je past. Met hetzelfde postuur kan de één 50 kg wegen en de ander 60 kg. Toch zie je dan weinig verschil.
 Het gaat om het gewicht waarbij je het beste functioneert: je beweegt makkelijk, je voelt je lekker en vertrouwd met je eigen lichaam.
 Hoe krijg je nu je "eigen" gewicht? Het belangrijkste is dat er rust en ontspanning komt in je systeem. Daarbij hoort eerst acceptatie van het nu en vandaar je richten op wat je wilt, maar zo dat het op een manier gebeurt waarbij je doelen stelt die haalbaar zijn en die je een gevoel van succes geven. 
Waarom blijft het altijd een strijd tegen het gewicht of uiterlijk? 


Een vraag die steeds meer mensen bezighoud. Met deze methode willen we jou graag begeleiden naar een meer uitgebalanceerd leven en enig inzicht geven in de oorzaak van dit verslavingsgedrag. We moeten ons afvragen waar die drang naar (teveel óf te weinig) eten vandaan komt. Waarom blijven we steeds aankomen nadat we zijn afgevallen? Waarom zijn we niet sterk genoeg om het streefgewicht vast te houden?
De meeste mensen met over of ondergewicht hebben zichzelf verloren, ofwel de macht over zichzelf zijn ze kwijtgeraakt. Ze vinden zichzelf niet belangrijk en geven hun "hart" weg aan anderen. Ze accepteren zichzelf niet en willen de emotie niet voelen die hierbij ontstaat. (Niet) eten verdooft deze gevoelens. Ze hebben een verstoord zelfbeeld en om dit bij te stellen is alléén afvallen niet afdoende. Ze vinden zichzelf niet belangrijk genoeg maar hebben onuitputtelijke behoeften om een ander tot dienst te zijn en "vergeten" daarbij hun eigen behoeften.
Iedereen kent het gezegde "dikke mensen zijn gezellig". Ja, dit gaat zeker op voor diegene die zichzelf altijd in dienst van een ander stelt en vooral niet aan zichzelf willen denken onder het mom van "daar heb ik geen tijd voor hoor". De walging van zichzelf kan zelfs zo desastreus zijn dat er boulimie of anorexia ontstaat.
"Je bent pas in staat om van een ander te houden als je eerst leert van jezelf te houden"
Afvallen of aankomen kan je zelfbeeld wel bijstellen maar om dit vast te houden kijken we ook naar de oorzaak van je eetprobleem tijdens de behandeling:

A : Afvallen / Aankomen maar ook ontgiften!
B : Bewust worden en Bewegen!
C : Continueren/Conditioneren, dus stabiliseren en jouw levenswijze voorgoed veranderen; je zelfbeeld bijstellen en jezelf leren waarderen!

Sense! BioHCG 


Deze kuur is een zeer succesvolle manier om echte vetkilo's af te vallen.
De spiermassa wordt dus niet aangesproken als brandstof.
Cliënten die de kuur hebben gevolgd zijn zeer enthousiast over de kuur en over de condities waarin de kuur te volgen is. Sense! BioHCG is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die op een verantwoorde wijze blijvend willen afvallen en van het jojo-effect verlost willen zijn.
Sense! BioHCG kuur in een notendop

:

 • gemiddeld 8%-12% van je lichaamsgewicht verminderen

 • Ontgift je lichaam optimaal

 • 100% natuurlijk

 • geen hormonen

 • geen chemische eetlustremmers

 • pakt de probleemgebieden aan

 • snel en blijvend resultaat

 • maakt energiek en fit

 • toediening via de mond

 • voor mannen en vrouwenHet grote voordeel is dat het gewichtsverlies vooral optreedt in de probleemzones zoals dijen, billen, bovenbenen, buikvet en bovenarmen. Er is geen hongergevoel tijdens de kuur, zodat het bijbehorende dieet geen enkel probleem oplevert. Wat is het verschil tussen HCG en Sense! BioHCG? Wat is HCG?

HCG is de afkorting van Humane Chorion Gonadotropine, een stof die bij mannen en vrouwen in het bloed kan worden gevonden. Bij de man heeft het onder andere een functie bij het indalen van de zaadbal op jeugdige leeftijd. Bij de vrouw wordt dit hormoon onder andere tijdens de eerste vijf maanden van de zwangerschap aangemaakt. Dit hormoon zorgt er dan mede voor dat zowel de moeder als haar ongeboren kind in een optimale conditie blijven. Daarnaast wordt het HCG uit de urine gehaald van zwangere vrouwen door Moeders voor Moeders om vrouwen die niet zwanger kunnen raken, hiermee te helpen. Daarom is het HCG omstreden om het als afvalproduct in de markt te gebruiken. HCG staat in verbinding met het regelcentrum in de hersenen, de hypothalamus. Dit regelcentrum stuurt een aantal functies aan zoals de stofwisseling, eetlust en vetverbranding. Door het toedienen van een kleine hoeveelheid wordt de hypothalamus beïnvloed. Op zijn beurt activeert deze de vetverbranding en onderdrukt het hongergevoel. Wat is Sense! BioHCG? 

Sense! BioHCG bestaat uit een basisvloeistof waar de frequenties van HCG inzitten. Het unieke van Sense! BioHCG is dat het alleen de frequenties bevat maar niet het daadwerkelijke hormoon. Kortom: wel de lusten, maar niet de lasten. Dit is mogelijk doordat het HCG door geavanceerde apparatuur wordt omgezet in een bio-energetische vorm. Aan de Sense! BioHCG kuur worden extra frequenties toegevoegd van orthomoleculaire middelen en neurotransmitters. Deze zorgen ervoor dat het afslanken positief wordt beïnvloed. De bijgeleverde biologische vitaminen vullen eventuele tekorten aan. Ook bevat de basisvloeistof onmisbare sporenelementen en mineralen!Sense! BioHCG is uniek; het heeft exact dezelfde werking als het daadwerkelijke hormoon, maar het HCG hormoon zit onder geen enkele voorwaarde in de Sense! BioHCG ampullen. 

Het eerste gesprek

 • Tijdens het eerste consult wordt er een uitgebreide vragenlijst afgenomen en wordt je door middel van Bioresonantie doorgemeten met electro acupunctuur.
 • Dit is van essentieel belang om de oorzaak te achterhalen van jouw over- of ondergewicht. Eventuele voedsel allergieën komen hier ook uit naar voren.
 • Er wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld en je krijgt een werkboek.

SAMEN MET JOU VINDEN WE DE NIEUWE BALANS IN JE LEVEN!